Inaktiv platsannons

Scenarbetare på Gröna Lunds scener i Stockholm

Lockas du av att leverera gästmöten utöver det vanliga? Vill du dessutom arbeta mitt i en värld där historia skapas? Då är denna roll något för dig! Som scenarbetare är du en av våra pusselbitar för att artisten och sällskapet ska trivas på bästa möjliga sätt. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. I denna roll arbetar du på Gröna Lunds alla scener och dess närområden. Du välkomnar våra gäster med ett leende på läpparna. Du hjälper också till med att hålla rent och snyggt där du och sällskapet vistas.

Om tjänsten

Till denna roll söker vi dig som inte är rädd för att hugga i där det behövs, och som gillar att sprida glädje och jobba flexibla arbetstider. Du är ansvarsfull och väldigt serviceinriktad gentemot våra gäster, och behåller lugnet trots att tempot stundtals kan vara högt. Du är minst 18 år fyllda och en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra, men jobbar även självständigt. Du har tidigare arbetat med service och älskar mötet med gästen.

Vi söker dig som kan arbeta från maj - slutet av augusti med varierande arbestider. Arbetet sker mestadels utomhus i alla väder. Sista ansökningsdagen är den 22 mars.

På Gröna Lund brinner vi verkligen för det vi gör och vi är alla barnsligt förtjusta i att driva nöjespark. Vi är redo för dig! Är du redo att anta utmaningen?

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)