Inaktiv platsannons

Scania Assistance, Servicesamordnare i Sodertalje

Om tjänsten

Till Scania Assistance ringer våra Scaniakunder när något oförutsett har inträffat som kräver en snabb insats av någon av våra verkstäder runt om i Europa. I Europa finns 6 Assistance Center strategiskt placerade och i Södertälje finns vårt Assistance Center för Norra Europa.

I Södertälje är vi 13 personer, varav 9 är servicesamordnare. Vi är ett positivt team med kollegor både nationellt och internationellt.
 
Ditt uppdrag är att hjälpa nödställda Scaniakunder att på snabbast möjliga sätt få fordonet åter i trafik. Som servicesamordnare arbetar du via telefon och email för att koordinera information och aktiviteter mellan verkstäder och kunder.
 
Vi söker dig som vill bredda din erfarenhet och testa på rollen som servicesamordnare från september 2017. Tjänsten är ett vikariat på 14 månader med möjlighet till en tillsvidareanställning. Scania Assistance har öppet dygnet runt 7 dagar i veckan, vilket innebär att du kommer arbeta 5-skift.
 
Din profil
Du har en utbildning på gymnasienivå, gärna med teknisk inriktning. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska, finska och engelska i såväl tal som skrift. Att du i telefon och i skrift förstår danska och norska är meriterande. Du kommer arbeta i vårt ärendehanteringssystem och i Microsoft Office, varför du behöver ha god PC-vana.
 
Som person är du serviceorienterad, kommunikativ, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har en förmåga att självständigt kunna lösa problem åt kunderna, men också i samarbete med andra. Alla inkommande ärenden är gruppens gemensamma ansvar att hantera, vilket kräver flexibilitet och god samarbetsförmåga. Flera ärenden hanteras parallellt och periodvis inkommer många samtal efter varandra, varför du måste trivas i den typen av arbetsmiljö.
 
Det är meriterande om du är tekniskt intresserad och vi ser gärna att du har kännedom om Scanias produkter och/eller transportbranschen. Har du dessutom en positiv inställning och uppskattar att arbeta i ett sammansvetsat team så har du hittat rätt.

  
För ytterligare information
Kontakta gärna Christian Wiik (Gruppchef), 08-553 507 59 eller Maria Törmänen (Supervisor/Teamledare), 08-553 803 74.
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej