Inaktiv platsannons

Provningstekniker elektronik i Motala

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Supply Chain Produktion består i dag av cirka 450 medarbetare och vår verksamhet finns i Karlskoga, Linköping och Motala. Till vår produktionsenhet och anläggning i Motala där verksamheten omfattar slutmontering, underhåll och provning av undervattensystem, (torpeder, autonoma farkoster och sensorer) söker vi en kvalificerad provningstekniker.

Din framtida utmaning

Som provningstekniker kommer du att arbeta med provning/verifiering av ovan nämnda undervattenssystem både på land och till sjöss. Du kommer även att arbeta med integration, klargöring, uppgraderingar, felsökning och underhåll av systemen och tillhörande testutrustningar. Arbetsuppgifterna är främst inriktade mot elektronik men omfattar även mekanik och data (mekatronik).

Du kommer att jobba i en högteknologisk miljö och i nära samarbete med utveckling, eftermarknad och kunder. Tjänsten kan även delvis innebära arbete ute hos kunder, både i Sverige och internationellt.

Den du är idag

Vi söker dig som har ett intresse för undervattensvärlden i allmänhet och undervattensteknik i synnerhet. Vi ser gärna att du har bredd med grundläggande kunskaper inom främst elektronik men även inom mekanik och data.

I tjänsten ingår även framfart av företagets olika fartyg i samband med sjöprover och övervakning. All form av nautisk kompetens ända upp till fartygsbefäl klass 7 är därför meriterande.

Alla tekniska utbildningar på gymnasie- eller högskolenivå är meriterande. Du bör vara flexibel, ansvarstagande, ha god samarbetsförmåga samt kunna uttrycka dig väl skriftligt och muntligt i både engelska och svenska.

Tjänsten innebär arbete som omfattas försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Urval sker löpande, så välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Motala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Motala | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)