Inaktiv platsannons

Driven systemansvarig i Arboga

Vad du blir en del... Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Din blivande avdelning, Sensor Services, är specialiserad på att ge support och underhålla markbaserade radarsystem så som spaningsradar och väderradar, men även skapa tillgänglighet för olika sensorer inom optronik. Arbetet sker i en nära dialog och samarbete med kunderna. Avdelningen består idag av ett 40 tal kvinnor och män med stor blandning av kompetenser.

Vi är nu inne i ett expansivt skede där vi vill stärka vår organisation med en strukturerad systemansvarig som brinner för ett gott samarbeta och service.

Din framtida utmaning

Du kommer vara en viktig del i resan att utveckla och effektivisera vår verksamhet inom området Väder.

Arbetet kommer att innebära operativt deltagande i väderradarteamet genom exempelvis kundmöten, hantering av helpdeskärenden och skriva rapporter. Du kommer även att leda och fördela arbetsuppgifter inom gruppen och bidra till att vi fortsätter att växa inom området.

Du kommer att ha ett nära samarbete med vår projektledare för SWERAD2020.

För rätt person finns möjlighet att utvecklas inom avdelningen.

Den du är idag

För att trivas i rollen som systemansvarig så har du erfarenhet av ledarskap. Vi ser gärna att du har en vidareutbildning inom teknik eller arbetslivserfarenhet inom det aktuella för området.

I en ledande roll är det viktigt att du är självgående, har positiv syn på förändring och har lätta för att ta beslut.

Som person är du kommunikativ, prestigelös och har ett utvecklat sinne för ordning och struktur. Du drivs av samarbete och tycker om att arbeta i team, är nyfiken på nya arbetsuppgifter och ser till att slutföra saker i tid.

Är du intresserad så sök redan idag då vi kan komma att anställa innan ansökningstiden gått ut.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arboga
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej