Inaktiv platsannons

Konstruktör undervattensprodukter i Karlskoga

Vad du blir en del... Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Mekanikavdelningen består av ca 120 medarbetare fördelade på tre kontor. Två av dem finns i Karlskoga och ett i Linköping. Sektionen för stridsdelsteknik ligger i Karlskoga och består idag av 16 medarbetare. Inom sektionen arbetar vi med utveckling/design av stridsdelar och tändrör. Sektionen ansvarar för både nyutveckling och förvaltning inom teknikområdet. Vi arbetar inom de flesta av företagets produktområden.

Din framtida utmaning

Du kommer att arbeta med vidmakthållande och utveckling av undervattensprodukter innehållande explosiver och är med genom hela kedjan, från idé till färdig produkt. Vi arbetar med allt från konstruktion, design och problemlösning, till att ta fram försöksmateriel och genomföra provning.

Utvecklingen sker i projektform som varierar i storlek och omfång, vilket ställer krav på din förmåga att arbeta självständigt så väl som i grupp. I ditt arbete har du många kontaktytor, framförallt inom företaget, men även externt. Förutom utveckling ingår produktvård, samt stöttning mot produktionen och inköp i arbetsuppgifterna.

 

Den du är idag

Vi söker dig som är entusiastisk i ditt lärande och har väl utvecklad social förmåga. Du skall ha lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter vilket är viktigt då arbetet sker både mot interna som externa kunder och leverantörer.

Färdig ingenjörsexamen är ett krav

Erfarenhet av CAD från skola eller arbetsliv är meriterande.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskoga
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej