Inaktiv platsannons

Driven ordermottagare för omgående start i Göteborg

Är du en social och driven person som trivs i en ansvarstagande roll? Har du tidigare erfarenhet av kundkontakt och orderhantering? Söker du en inspirerande tjänst där du får vara med och påverka och utveckla ditt arbete? I så fall kan tjänsten som Ordermottagare vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Tjänstebeskrivning

I din tjänst som ordermottagare är du en viktig funktion i kontakten med företagets kunder samt stöd och support till säljavdelningen. Du blir en del av ett företag som präglas av samarbete, hjälpsamhet och kvalité. Dina arbetsuppgifter innefattar att ta emot samtal, svara på frågor och hantera kontakten med beställande kunder samt vårda relationen till dessa. Du tar emot inkommande order, hanterar orderflödet, fakturering och reklamationshantering. I arbetet ingår också planering av avtalsleveranser, ansvar för prisuppdateringar och avtalsförlängningar i företagets affärssystem samt framtagande av statistik. Vidare har du löpande kundkontakt via telefon och mail där din kommunikativa sida kommer väl till användning.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet ifrån orderhantering och trivs i en varierad tjänst med brett kontaktnät. Du har goda kunskaper i MS Office, främst Excel och har tidigare arbetat i affärssystem. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du anpassningsbar, initiativrik och prestigelös. Noggrannhet och struktur är ledord i ditt arbetssätt och du kombinerar det med en utåtriktad och social förmåga. Du har en energi som smittar av sig och trivs på ett företag som präglas av flexibilitet och hjälpsamhet. Är du dessutom en lagspelare såväl som du tar stort eget ansvar för att leverera resultat inom satta deadlines har du hittat rätt! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)