Inaktiv platsannons

Omgående ekonomiassistent sökes till kvalificerad roll! i Göteborg

Om tjänsten

SJR söker för kunds räkning en kvalificerad ekonomiassistent för ett uppdrag med omgående start. Tjänsten är på 6 månader och för rätt person finns därefter möjlighet till anställning hos kund. Arbetsplatsen är belägen i fina lokaler i centrala Göteborg. 

Vad innebär rollen?
Arbetet som kvalificerad ekonomiassistent innebär hantering av både svensk- och utländsk moms, kontroll av valutaexponering, kontroll av förkalkyl mot efterkalkyl och löpande bokföring. I din roll behöver du även ha förståelse för periodiseringar och avstämningar, kundreskontra, registrering av leverantörsfakturor och matchning av fakturor. Du kommer ingå i ett team om ca 8 personer. 

Det är meriterande om du tidigare arbetat i IFS och Excel. Det är även meriterande om du arbetat med momsregler kring internationell handel. 

Vem söker vi? 
Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbete och har du även relevant utbildning är detta ett plus. Koncernspråket är engelska, varav goda kunskaper i tal och skrift är av vikt.
Som person tror vi att du är prestigelös, flexibel, analytisk och strukturerad. Vi tror även att du är självgående, duktig på att samarbeta, har lätt för att lära dig nya saker och är en ödmjuk person. 

Ytterligare information om tjänsten
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna varierar i samband med bokslut. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej