Inaktiv platsannons

Teamchef masterdata - vikariat i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 170 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

En huvuduppgift för dig är att säkerställa att de administrativa rutinerna inom ditt ansvarsområde fungerar väl och att de efterlevs i det löpande dagliga arbetet. Du arbetar kontinuerligt med formalisering, utveckling och optimering av arbetsprocesser och rutiner.

En omstrukturering av teamet har nyligen genomförts vilket medför att rollen kräver ett starkt fokus på ledarskap för att möjliggöra kunskapsöverföring. Utmaningarna framöver ligger i att arbeta ännu mer mål- och resultatorienterat, att utveckla expertisen ytterligare i gruppen samt fördela och säkerställa ställföreträdandet av arbetsuppgifterna för att garantera en korrekt masterdata.

Du har också en viktig funktion i att upprätthålla ett bra arbetsflöde och en välfungerande kommunikation mellan ditt team och övriga grupper inom administration samt gentemot inköparna och övriga inköpsavdelningen.

Som teamchef för masterdata har du personalansvar för administratörer masterdata och en koordinator som koordinerar det dagliga arbetet i gruppen, som består av 9 personer. Du rapporterar till den administrativa chefen på inköp.

 
Din bakgrund

Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och teamutveckling och har hög kommunikativ kapacitet. Du  är duktig på att delegera, motivera och arbetsleda. Det är viktigt för oss att du vill utveckla dina medarbetare och bidrar till att skapa ett positivt arbetsklimat som främjar lärande och kunskapsöverföring inom teamet.

Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete, med fördel inom masterdata och har en examen på högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är naturligt resultatorienterad och har förmågan att hantera en bredd av löpande uppgifter samtidigt som du driver parallella projekt.

Du har en bred systemförståelse och är en van användare av Excel. För rollen behöver du ha mycket goda kunskaper i tyska, svenska och engelska i tal och skrift då du har många löpande kontakter med kollegor i andra länder liksom internt inom Sverige.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb