Inaktiv platsannons

HR Specialist/Controller i Solna

Vill du utvecklas i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö på en av nordens största arbetsplatser? Arbetar du inom HR och gillar siffror och statistik då är det här jobbet för dig.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
På avdelningen HR Strategi arbetar idag nio personer som ansvarar för att ta fram beslutsunderlag och underlag för uppföljning till koncernledningen inom PostNord. Enheten bidrar med HR-strategi, -policys, -processer och koncept inom flertalet områden samt följer upp för att säkerställa att insatserna som görs ger önskade affärsmässiga resultat. Dina arbetsuppgifter hos oss på HR Strategi blir att ta fram rapporter, följa upp och ta fram definitioner för KPIer och HR nyckeltal, ansvara för HR:s budget, delta i arbetet med lönekartläggning, ingå i olika projekt och mycket annat som vi arbetar med inom HR för att stödja våra chefer och ledningen. Vi arbetar nordiskt men vår arbetsplats är i Solna.
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som kan och vill arbeta självständigt, systematiskt och analytiskt. Du har en relevant akademisk utbildning, tycker om siffror men har även ett intresse för människor och miljö.  
Vi ser att du har goda kunskaper inom Officepaketet, lätt för att sätta dig in i och lära dig nya system. Som person är du noggrann, analytisk och kan koordinera och hantera krav från flera uppdragsgivare. Du behöver därför vara stresstålig och kunna hantera hög arbetsbelastning samt prioritera arbetsuppgifter självständigt. Ditt arbetssätt är inkluderande, strukturerat och ansvarstagande. Du har mycket lätt för att samarbeta, är kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att skapa och vårda långsiktiga relationer.
 
Vi levererar
Du får vara med på en spännande förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb