Inaktiv platsannons

Gruppchefer Terminal i Växjö

Är du en kvalitetsmedveten, målfokuserad och motiverad chef som vill växa i en roll där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer att komma väl till pass?

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Kanske känner du att du vill byta inriktning och arbeta i ett spännande terminalområde som är under uppbyggnad?  
Terminalen i Växjö som står klar i oktober 2018 ingår i Terminalområde Öst. Verksamheten består av en Paketterminal och en Styckegodsterminal. Som en av Gruppcheferna på terminalen i Växjö verkar du för våra gemensamma framgångar i hela Terminalområdet.  
Verksamheten kommer att delas in i tre skift. Det innebär att en del av arbetet kommer att ligga på obekväm arbetstid. I rollen som Gruppchef har du resultat och personalansvar. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten och arbetar aktivt med att coacha, utveckla och följa upp dina medarbetare. Du initierar och driver planerade förändringar och förbättringar med involverade medarbetare. Intervjuer sker löpande. 
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår terminalverksamhet och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som person är du ordningsam och noggrann. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete.  
Du leder och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer, prioriterar och omfördelar resurser vid behov. Du stöttar Produktionschefen i den dagliga kommunikationen genom att till exempel hålla i tavelmöten.
 
Vi levererar
Tillsammans med oss i PostNord är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Logistik / Transport | Deltidsjobb