Inaktiv platsannons

Maskin- och kranbilschaufför i Förslöv

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är cirka 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 950. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Om tjänsten

Maskin- och kranbilschaufför

Vi växer och söker därför dig som trivs med att arbeta självständigt och med frihet under ansvar. 

Om tjänsten 

Som maskin- och kranbilschaufför transporterar du gods till arbetsplatser inom främst bygg- och anläggningsindustrin och är företagets representant ute hos kund. Rollen innebär att du arbetar självständigt, tar initiativ och är lösningsfokuserad. I dina arbetsuppgifter ingår även viss översyn och underhåll av kranbilen.

Kravprofil

Vi söker dig som har en hög grad av servicekänsla, är engagerad och positiv. Vi kommer att ta stor hänsyn till personlig lämplighet, dvs. vi vill att din livssituation ska vara sådan att du har möjlighet till körning inom främst södra och mellersta Sverige. Rollen kan innebära att du ligger ute i veckorna.

CE-körkort, ADR-styckegods samt YKB är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Förslöv
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej