Inaktiv platsannons

Platschef Garanti i Malmö

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Platschef Garanti

Region Bygg Bostad Syd bygger bostäder till privata, interna och offentliga kunder. Våra projekt omfattar framförallt nyproduktion, men kan även vara ombyggnader. Vårt verksamhetsområde är Skåne med tyngdpunkt i Öresundsregionen. Till regionen söker vi nu en Platschef för vår Garantiavdelning i södra Skåne.

Som Platschef ansvarar du för verksamhetens arbete, planering, utveckling, arbetsmiljö, överlämnande av projekt från produktion till garanti samt slutförda bostadsprojekt efter godkänd slutbesiktning, avseende garantibesiktningar, fel under garantitiden, reklamationer och utredningar. En viktig del i jobbet är erfarenhetsåterföring till vår entreprenadverksamhet. I garantigruppen ingår arbetsledare, hantverkare och administratörer.

Du bör ha god teknisk utbildning, gärna på högskolenivå eller motsvarande praktisk erfarenhet. God kännedom om AB, ABT samt ABS och gärna med inriktning på garantitider. Du ska också ha erfarenhet som Platschef, Arbetsledare inom Bygg.

Du är uthållig, har ett strukturerat arbetssätt, och har förmågan att kommunicera tydligt med våra kunder. Som ledare på Peab lägger vi stort fokus på att du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har lätt att entusiasmera dina medarbetare. Du är öppen, prestigelös och verkar alltid för företagets och dina medarbetares bästa.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej