Inaktiv platsannons

Trädgårdsarbetare i Uppsala

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Trädgårdsarbetare

Peab Anläggning söker en trädgårdsarbetare till våra projekt i Uppsala! Vår grupp består av ca 25 yrkesarbetare och ca 20 tjänstemän som nu behöver ett tillskott till vår driftverksamhet i våra nuvarande och kommande projekt. Har du god växtkännedom och erfarenhet av trädgårdsarbete och nu vill bli en del av ett glatt gäng? Läs vidare!

Om tjänsten

I rollen ingår ritningsläsning, plantering och beskärning av perenner, buskar och träd. Som trädgårdsarbetare kommer du även få arbeta med parkskötsel och med garantiskötsel av nyplanterade områden med ogräsrensning och bevattning mm. Du kommer därtill få hjälpa till med gräsklippning och gräsröjning samt köra redskapsbärare, blåsa löv och sandupptagning. Vintertid ingår maskinell och manuell snöröjning i tjänsten som även sker på obekväm arbetstid. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande.

Kompetenser och personliga egenskaper

Du har trädgårdsutbildning och/eller motsvarande erfarenhet med en bra växtkännedom samt vana att köra mindre maskiner. B-körkort är ett krav och ett utökat B-körkort är meriterande.

Personliga egenskaper värderas högt! Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Rekryteringsarbetet sker löpande, så ansök redan idag! Tillträde snarast men enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej