Inaktiv platsannons

Marknadskoordinator i Västerås

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Marknadskoordinator

Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi arbetar med att utveckla, producera och sälja bostäder. Vi är ca 160 medarbetare och har en omsättning på ca 6,4 miljarder. Nu söker vi dig som är skicklig på att kommunicera och marknadsföra Peabs bostadsprojekt på ett tydligt och attraktivt sätt.

Som marknadskoordinator på Peab Bostad arbetar du med att skapa text och bild för aktuella bostadsprojekt i region Mellersta och Sydost. Du ingår i ett regionalt säljteam om 9 personer och du rapporterar till försäljningschef.  Du kommer att samarbeta med ytterligare en marknadskoordinator som idag ingår i teamet och som är baserad i Västerås. Vi ser helst att tjänsten är baserad i Linköping men Västerås fungerar också. Tjänsten verkar för att driva försäljning och ge Peab Bostad rätt förutsättningar för att kunna sälja våra bostadsprojekt på ett framgångsrikt sätt. Detta innebär att du blir ansvarig för att ta fram text, information och se till att material finns tillgängligt för marknaden under bostadsprojektets försäljning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i flera projekt samtidigt, vilket innebär att du kommer ha många samarbetspartners, kollegor och kontaktytor i rollen. Du kommer arbeta i projektteam tillsammans med bl.a. projektledare, kundansvariga, arkitekter, säljchef samt mäklare med flera. Som marknadskoordinator är du delvis ansvarig beställare mot mediebyrå, produktionsbyrå, leverantörer inom 3D-visualiseringar m.m. Du samordnar och vägleder arbetet inom de delarna som rör sälj och marknadsföring i enskilda projekt, samt på region och riksnivå.


I rollen kommer du till exempel att:

- författa nyhetsbrev och inbjudningar, pressutskick samt samordna intern kommunikation
- planera och driva marknadsplan och marknadsföring i projekten
- planera, beställa och koordinera annonsering via Peab Bostads mediebyrå
- beställa och på egen hand göra marknads-och kundanalyser
- vara kontaktperson mot annonsörer, 3D-leverantörer, mediebyrå, fotografer, eventbyrå och tryckerier med flera
- följa upp annonsering, analysera och utvärdera resultat av bland annat annonskampanjer
- ansvara för skapandet och/eller granskandet av allt säljmaterial såsom broschyrer, annonser och skyltning
- uppdatera webben med text, information och bilder
- förbereda och genomföra försäljningsevent tillsammans med kundansvarig

Vi söker dig som:
- har examen inom marknadsföring, kommunikation eller liknande
- har erfarenhet av något CRM-system, gärna Vitec
- har mycket goda kunskaper i svenska
- har erfarenhet av projektledning
- har tillgång till egen bil i tjänsten

Det är meriterande om du:
- har arbetat i ett webbpubliceringsprogram, gärna Episerver
- har arbetat i bygg- eller bostadsbranschen
- har erfarenhet av arbete i Photoshop och InDesign

Som person har du ett sinne för text och bild, och du har lätt för att se helheten.  Du är en skicklig skribent med fallenhet för det svenska språket. Du är nyfiken och har lätt för att lära dig och förstå nya programvaror och system. Vidare är du initiativtagande och kreativ vilket innebär att du kan bidra med egna idéer och förslag. Därtill är du strukturerad och har en fallenhet för koordinering och administration.

Arbetsort: Linköping eller Västerås. Resande inom regionen förekommer. Enstaka övernattningar kan krävas.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej