Inaktiv platsannons

Platschef, drift & underhåll i Borlänge

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Platschef, drift & underhåll

Vi söker en platschef till vårt nya driftområde Borlänge!

Ta chansen och var med i den positiva utvecklingen som sker inom drift- och underhållsverksamheten!

Som platschef ansvarar du för att driva verksamheten inom driftområde Borlänge med ca 104 mil allmän väg. Förutom att leda vår personal kommer du också att styra underentreprenörer. Andra ansvarsområden är kvalitet, miljö, arbetsmiljö, projektekonomi och produktionsplanering.

Din bakgrund är inom anläggningsbranschen och som person är du noggrann och tar personligt ansvar. Du har goda ledaregenskaper och har förmågan att överblicka helheten. Vi värdesätter ditt engagemang och din samarbetsförmåga.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring. Nattarbete kan förekomma.

Körkort för personbil är ett krav.

Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej