Inaktiv platsannons

Mätare som vill testa på kalkyl sökes i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Mätare som vill testa på kalkyl sökes

Nu söker Peab Anläggning ännu en kollega att stärka upp vårt team med på kalkylsidan. Vår grupp arbetar med Drift- och underhåll samt mindre anläggningsprojekt och söker dig som vill ha chansen att bidra till framgång tillsammans med härliga kollegor. Vi är en grupp som växer, vi har spännande projekt framför oss och därför behöver vi bli ännu fler. Delaktighet är viktigt för oss och vi vill att våra medarbetare är med och påverkar. Hos oss ser vi alla som ledare vilket är en del av vårt utvecklingsarbete som pågår. Vi är enormt stolta över vår resa och ser fram emot att träffa dig som är nyfiken på att följa med oss framåt.

Din vardag hos oss...

Du kommer främst att räkna på jobb, där du tack vare din tidigare erfarenhet arbetar självständigt med att ta fram anbudsförslag för kommande projekt. I rollen får du även förmånen att följa och stötta platsledningen i projektens alla skeden. Du driver processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och har flera projekt på gång samtidigt.

Arbetet innebär att analysera, identifiera risker samt se möjligheter att hitta alternativa konkurrenskraftiga lösningar på i anbudsskedet. Arbetet bedrivs ofta i nära samarbete med arbetschefer och platschefer.

Vi söker dig som…
tidigare har räknat på jobb och är en riktig problemlösare. Du går igång på ordet ”kalkyl” och har ett genuint intresse för anbudsprocessen. Din bakgrund är för oss inte lika viktig som din kunnighet och passion för branschen. Du har en prestigelös inställning till dig själv och kunskapen i din ryggsäck, där din förmåga att vara analytisk är nyckeln till att du både kommer att trivas och göra ett fantastiskt jobb hos oss. 

Du stimuleras av ett högt arbetstempo, ser alltid till att ha god framförhållning och en grym struktur som navet i ditt arbetssätt. Du kommer i stor utsträckning att jobba självständigt, trots det sitter du nära dina kollegor i kontorslandskapet hos oss. Därför värdesätter vi om du har en inre drivkraft och att du har en god prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om du har god vana av AMA och tidigare har arbetat i kalkylprogrammet MAP är du en riktig stjärna i våra ögon. Du är en efterlängtad kollega i vårt team och vi ser fram emot att välkomna dig till gänget.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej