Inaktiv platsannons

Smed/montör i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Smed/montör

Vi växer och behöver nu utöka vår verksamhet med ytterligare 1-2 byggsmeder/montörer. Är du en erfaren smed som är serviceinriktad, självgående och kan leverera kvalitet och resultat? Sök jobbet redan idag, då vi genomför urval löpande!

Om tjänsten

Att jobba som smed på Peab Byggservice innebär ett varierat arbete, då du bl.a. kommer att arbeta med:

  • Tillverkning och montering
  • Svetsning (även i rostfritt)
  • Reparationsarbeten
  • Mindre plåtarbeten

Arbetet kräver att du ska kunna arbeta i grupp såväl som självständigt. Du kommer även att ha mycket kundkontakt, vilket också ställer krav på din sociala förmåga och att du är en person som alltid strävar efter att leverera hög service.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad smed/svetsare och innehar svetsintyg enligt standard 1090. Du ska tidigare ha arbetat med smide och har fokus på att leverera kvalitet och goda resultat i det arbete du utför. Då jobbet är väldigt varierande ser vi att du som söker har god och bred kunskap gällande smide, montage och tillverkning. Som person är du jordnära och serviceminded samt innehar en god kommunikativ förmåga. Vidare är du en problemlösare som ser möjligheter istället för hinder.

Krav för tjänsten är att du innehar B-körkort samt är flytande i det svenska språket, då detta är koncernspråket på Peab.

Läs mer om oss på vår hemsida .

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej