Inaktiv platsannons

Transportledare (vikariat) i Göteborg

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är cirka 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 950. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Om tjänsten

Transportledare (vikariat)

- till Göteborg med placering i Gunnilse

Tjänsten är ett vikariat under perioden mars 2018 till med september 2019.

Om tjänsten

Som transportledare planerar och samordnar du transporter av betong och betongpumpar  mellan våra fabriker och kunder. Arbetet innebär löpande administration såsom fakturering samt kontakt med både kunder, fabriker och andra produktionsenheter.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är en skicklig organisatör med servicekänsla. Du har lätt för att kommunicera och förmåga av att skapa och bibehålla goda relationer med både kunder och interna kollegor.

Kravprofil

Vi vill att du har erfarenhet av transportledning och/eller eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom transport och logistik. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej