Inaktiv platsannons

Gruppchef i Solna

Peab PGS är entreprenören med målsättning att skapa en bostad för alla. Vi gör detta genom att fokusera på kundernas behov, vara processorienterade och vara den lärande organisationen. Inom bolaget arbetar vi nytänkande och hållbart utifrån ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. I grunden för vår affär har vi vårt kundorienterade och flexibla byggsystem, för flerbostadshus, som vi löpande utvecklar. Vi råder över en stor del av bostadsprocessen och säljer, tillverkar, monterar och levererar kompletta bostadsprojekt. Peab PGS är det enkla och trygga valet vid nyproduktion av bostäder.

Om tjänsten

Gruppchef

Peab Byggsystem består av totalt 4 bolag; Skandinaviska Byggelement, Peab PGS, Lättklinkerbetong och sen slutet av 2017 även AB Smidmek. Den totala omsättningen 2017 i Peab Byggsystem var ca 1,4 miljarder kr och antalet anställda omkring 600 personer.

Peab PGS befinner sig i en omstrukturering och expanderar nu i Stockholm- och Mälardalsregionen. Företaget producerar flerbostadshus, och är ett dotterbolag inom Peab-koncernen. Vi söker nu en gruppchef, som vill vara med och bygga de bästa montagelagen i branschen!

I ditt dagliga arbete kommer du att ha ett övergripande huvudansvar för företagets montörer. Du kommer jobba i nära samarbete med varje projekts montageledare. Tjänsten utgår från Solna, med Mälardalsregionen som arbetsområde.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Rekrytering av montörer
  • Introduktion av nyanställda montörer
  • Bemanningsplanering
  • Vara med och utveckla företagets arbetssätt och verktyg gällande bemanningsplanering
  • Tillsammans med montageledare följa upp utvecklingsplaner för montörerna
  • Administrativ hantering av olika slags ansökningar från montörer
  • Ackordsavstämningar tillsammans med avtalssamordnare
  • Hantering av yrkesbevis
  • Vara företagets kontaktperson när det gäller:

- bemanningsföretag

- praktikanter

Krav

  • Tidigare erfarenhet av bemanningsplanering

Meriterande Kvalifikationer

  • Kännedom om Byggavtalet
  • Jobbat med viss rekrytering innan
  • Erfarenhet av entreprenadverksamhet

 

Personliga egenskaper

Du som person har lätt för att samarbeta, och har en förmåga att kunna läsa av olika typer av människor för att kunna stötta dom på bästa sätt. Du har en god och tydlig kommunikation med dina medarbetare. I ditt jobb är du noggrann och strukturerad och lämnar inget förens det är klart. I möten med andra människor är du drivande utan att tappa förmågan att vara lyhörd. Du trivs att jobba självständigt, men har inga problem att jobba i team.

Tillträde efter överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej