Inaktiv platsannons

Kranförare i Helsingborg

Lambertsson Kran AB är ett rikstäckande företag som ingår i Peabkoncernen. Vi bedriver uthyrning av byggkranar, bygghissar och mobilkranar.

Om tjänsten

Kranförare

Nu söker vi två mobilkransförare till Bärarelaget/Ralling med placering i Helsingborg eller Malmö.

Om tjänsten

Som kranförare hos oss på Bärarelaget/Ralling är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att lasta, lossa och hantera olika sorters gods. I arbetet ingår även viss översyn och lättare underhåll av våra mobilkranar. En stor del av arbetet utförs ute hos våra kunder inom bygg, anläggning och industri.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet som mobilkranförare
  • C-körkort

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att ta egna initiativ och har förmåga att arbeta självständigt. Arbetet som mobilkranförare ställer även höga krav på flexibilitet, koncentration, kundkänsla och koordinationsförmåga.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

(Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering).

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej