Inaktiv platsannons

Kundansvarig Premium i Mora

Om tjänsten

Om jobbet

Vi söker dig med stor drivkraft och som tycker om att arbeta målinriktat och affärsmässigt. Du har en ambition att utveckla kontorets Sparaaffär och vara en avgörande spelare i utvecklingen av denna viktiga affär. Du bygger långsiktiga och professionella relationer utifrån varje kunds specifika behov och du har ett bemötande/service som är något utöver det vanliga. Du vill leverera ett kundvärde/upplevelse och wow-känsla i varje kundmöte!

Du kommer att serva ett antal kunder som har valt Rådgivningstjänst Premium samtidigt som du rekryterar nya kunder till rådgivningstjänsten både internt såsom externt. Erfarenhet av prospektering (internt såsom externt) är därför mycket meriterande. Kunderna kommer att vilja träffa just dig för din kompetens, tid och, engagemang och tillgänglighet och för att du alltid levererar hög kvalitet. Tillsammans med varje kund tar du fram en individuellt anpassad finansiell handlingsplan.

Du kanske har tidigare jobbat med
  • Kundrådgivare på kontor 
  • Kundansvarig på kontor

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig Private Banking
  • Kundstöd Företag
  • Kundrådgivare Företag
  • Kundansvarig Företag
  • Chef

Varför jobba med mig och i Team Mora? - Alexandra Bennström

Som chef är jag dedikerad mitt team genom att vara synlig, tydlig och engagerad! Jag har lång erfarenhet från bank och av kunder/kundmöten. Jag har tidigare arbetat som Midcorp-rådgivare i Dalarna och har därför god insikt i affären och har ett stort kontaktnät i andra delar av banken och koncernen.

Jag erbjuder dig ett uppdrag med stor frihet under ansvar för att göra framgångsrika affärer enligt ett arbetssätt som är strukturerat och effektivt. Jag ger dig möjlighet att utvecklas individuellt och jag ser individuell coachning/utveckling som en självklar del i min roll.

Jag är mycket stolt över Team Mora där medarbetare har hög kompetens, en stark vilja och drivkraft! Varmt välkommen till vårat team!

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Mora | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)