Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent med erfarenhet av löner till Sipla Nordic AB i Helsingborg

Om tjänsten

Sipla Nordic AB grundades 1993 och har sitt huvudkontor och produktion i Helsingborg. Bolaget har 40 anställda (varav 5 medarbetare på kontoret). Huvudsaklig verksamhet är tillverkning av slangar/profiler av silikongummi. Av bolagets försäljning utgör 75% export, företrädesvis inom Europa. Bolagets omsättning uppgick till ca 75 miljoner kronor år 2017. 

Sipla Nordic AB ägs till 100% av familjeföretaget REGO Holding AB. Denna koncern ägs i sin tur av REGO Silicones AS. I koncernen finns totalt fem fabriker, två fabriker i Sverige och tre fabriker i Danmark. Koncernen som består av 105 anställda är mycket lönsam och hade föregående år en total omsättning på ca 160 miljoner.

Vill du arbeta som ekonomiassistent på ett framgångsrikt och lönsamt bolag i Helsingborg? Sipla Nordic AB söker en ekonomiassistent som har erfarenhet av löner och vill arbeta med det löpande och dagliga arbetet med kund- och leverantörsreskontra samt lönehanteringen för företagets anställda. Företaget kommer under hösten att flytta till helt nybyggda och trevliga lokaler på Väla Södra.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Kundreskontra, kundinbetalningar
  • Leverantörsreskontra, leverantörsbetalningar
  • Konto/ bankavstämningar
  • Redovisning, moms- och arbetsgivaravgifter inkl betalning
  • Löner - administration, bokföring, utbetalning och rapportering

Lämplig bakgrund
Vi tror att du har flerårig erfarenhet från en ekonomiavdelning och goda bokförings- och redovisningskunskaper. Du har med fördel arbetat på ett lite mindre företag har därmed fått en helhetsförståelse för de olika delarna och processerna på en ekonomiavdelning. Du har erfarenhet av löner och tillämpning av kollektivavtal för kollektivare och tjänstemän. Du uppskattar att arbeta i en internationell miljö och hanterar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. 

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Som person är du strukturerad och självgående samt har fokus på detaljer och noggrannhet. Du organiserar och prioriterar arbetet effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ och har lätt att ta kontakt med såväl interna som externa intressenter.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb