Inaktiv platsannons

Projektledare till Produktintroduktioner Buss i Sodertalje

Om tjänsten

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. Vill du bli en del av ett globalt team med hög kompetens som ansvarar för att introducera produktförändringar störningsfritt för Lastbil och Buss på slutmonteringarna i Södertälje, Zwolle, Angers, Sao Paulo och Slupsk?

Vi befinner oss i en period av flera spännande förändringar och utmaningar kopplat till kommande produktintroduktioner och söker nu en projektledare med ansvar för produktintroduktioner till vår bussmontering. Vi erbjuder dig en grupp med stort engagemang, arbetsglädje och goda möjligheter att utvecklas. Du kommer att tillhöra ett team med erfarna kollegor med ett stimulerande arbete i en internationell miljö.

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem
Som Projektledare är du produktionsrepresentant i ett antal tvärfunktionella produktutvecklingsprojekt och du medverkar från konceptstadie till implementering. Du säkerställer projektleveranser för att uppnå de av produktion uppsatta projektmålen och störningsfria introduktioner.

Du  leder den interna projektgruppen bestående av tekniker, logistiker och montörer mfl. och ansvarar för projektets resultatet samt rapporterar till Produktintroduktioners ledningsgrupp. En viktig del i uppdraget är att planera och följa upp aktiviteter och mål i projekten för att säkra produktintroduktioner med god ergonomi, kvalitet och produktivitet i samband med implementering.
 
Du kommer att ha nära kontakt med andra funktioner så som våra övriga slutmonteringsverkstäder R&D, inköp samt marknad.

Du blir en viktig del av Scania – Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida

Läs gärna mer om
  
Har du den här bakgrunden?
Du har tidigare erfarenhet av att leda projekt och har du erfarenhet från produktion alternativt konstruktion är det meriterande. Engelska är en självklarhet hos oss då vi rör oss på en internationell arena. Du har en högskoleutbildning som grund samt ett antal års arbetslivserfarenhet.

Är det här du?
För att lyckas i uppdraget värdesätter vi att du har ledaregenskaper, är drivande, kan hantera flera projekt samtidigt och känner en självklarhet i att förbättra våra processer och metoder tillsammans med dina kollegor. Du är resultatorienterad, har god social kompetens samt planeringsförmåga.
  
Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett tryggt och internationellt företag. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där lagarbetet kommer främst Låter detta intressant?
 
Vi erbjuder
Som projektledare får du en internationell roll och en bra inblick i Scanias verksamhet.  Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i ett team där du kommer ha stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder.
 
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis kostnadsfri träning på Scanias egna hälsocenter Gröndal, personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Vi erbjuder även direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express för snabbare pendling till arbetet.

Ta reda på mer!
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad på vårt huvudkontor i Södertälje.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Hessel van Gosliga, (gruppchef), +46 (0)8 553 504 24.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej