Inaktiv platsannons

Utvecklare / systemadministratör i Sodertalje

Om tjänsten

Scania genomgår för närvarande en spännande omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar – att vara en tjänsteleverantör. IT och samverkan med omvärlden är en avgörande del i denna transformation och Scania IT har påbörjat en stimulerande och utmanande förändringsresa för att bidra till utvecklingen av Scanias affär.

Sektionen Finans – inom avdelningen Supporting Processes IT på Scania ansvarar för leverans av applikationer till Scanias finansavdelning. Gruppen Corporate control II arbetar bland annat med tullsystemet MIC där vi nu söker en utvecklare / systemadministratör.

Dina arbetsuppgifter
Vi förstärker nu vårt team som supporterar och förvaltar vårt Tullhangeringssystem MIC.
Vi söker en teknisk utvecklingsresurs med erfarenhet av komplexa flöden.
 
Din profil 
Vi söker Dig som är driven, initiativtagande och har en akademisk utbildning eller minst 5 års  erfarenhet inom följande områden:
 

  • SQL script
  • Shell script
  • Java
  • XML
  • Excel 

Du är energisk, strukturerad, nyfiken och har en stark känsla för service. Du är van att arbeta i en multikulturell miljö och tycker om att lära dig nya saker. En förutsättning för rollen är att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
 
Vi erbjuder
Scania erbjuder även förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris, resultatbonus och arbetstidsförkortning bland annat. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.
 
Ytterligare information

Kontakta Sara Hesselgren (Scania Rekryteringscenter), 08-553 519 33 eller Jessica Forsgren (Gruppchef Corporate control II), 08-553 822 22.
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej