Inaktiv platsannons

Säljkoordinator, vikariat, till Willys supportkontor i Göteborg

Om tjänsten

Willys har 200 matbutiker över hela Sverige och varje dag arbetar vi, cirka 7 000 medarbetare, för att erbjuda våra kunder Sveriges billigaste matkasse.

Bli en av oss

Med anledning av en tjänstledighet kan vi nu erbjuda ett vikariat som behöver tillsättas snarast möjligt och löper fram till och med maj 2019. Tillsammans med övriga medarbetare i färska teamet säkerställer du att allt fungera hela vägen ut till butik. Du rapporterar till Chef Färskvaror och tillhör försäljningsavdelningen på Willys supportkontor. Rollen ger en bred förståelse för hela färskvarukedjan och tjänsten är en mycket bra erfarenhet för fortsatta utveckling inom Willys och Axfoodkoncernen.

Det här får du göra

I team med Säljledare ansvarar du för att alla kampanjer är rätt upplaga i vårt kampanjsystem PMR. Du ansvarar för att kampanjpriser och prognoser blir skickade till leverantörer och till butikernas Axbo samt övriga system. Bistår Säljledarna med utskick och uppföljningar av säljförslag och fördelningar samt olika försäljningsrapporter som ska tas fram. En annan viktig uppgift är korrekturläsning per artikelnivå i alla våra olika kampanjformer.

Det här förväntar vi oss

Du måste ha mycket god struktur och planeringsförmåga samt förmåga att arbeta mot frekventa deadlines. Du har gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet från detaljhandel och vi ser gärna att du arbetat i butiksledet med färskvaror. Som aktiv medarbetare tar du initiativ och samarbetar, engagerar dig i helheten och är beredd att ta tag i arbete som ibland ligger utanför ditt direkta ansvarsområde.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb