Inaktiv platsannons

Mätningstekniker i Mjölby

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Mätningstekniker

Vi vill nu förstärka upp vår verksamhet på Peab Anläggning AB (BEFAB) och söker därför ytterligare en mätningstekniker till våra projekt inom mark- och anläggningsverksamheten.

I rollen som mätningstekniker kommer du att ansvara för mätning i fält, mängdberäkning, maskinstyrning och relationsunderlag. Det kan även förekomma enklare projektering inför framtida uppdrag.

Du kommer också att verka som ett stöd till platschef/projektledare och deltaga i planeringsmöten både internt men också direkt med våra beställare.

Sökande

Vi söker efter en erfaren person som har ett genuint intresse för branschen och en vilja att arbeta med problemlösning. Du ska vara bekväm med förändringar och trivas med en stor variation av arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du är noggrann, ansvarsfull och strukturerad samt bör du även kunna arbeta både självständigt och i grupp.
Du ska ha relevant utbildning inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap och erfarenhet inom branschen som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har arbetat med SBG Geo, GeoPad, GeoROG och AutoCAD. Vår mätutrustningspark består av Leica och Topcon.

Då arbetet innebär en del dagsturer i det geografiska området är B-körkort ett krav.

På BEFAB utför vi alla arbeten inom mark- och anläggning såsom markarbeten vid grundläggning industri och husbyggnationer, vindkraft, fjärrvärme, väg och gatubyggnationer, saneringar, VA arbeten för att nämna några. BEFAB är sedan 2008 ett helägt dotterbolag till Peab Anläggning AB och under hösten 2017 fusionerades BEFAB in i moderbolaget Peab Anläggning AB och är idag ett varumärke i Peab. BEFAB ingår i Region Mellansverige och verkar i hela Östergötland samt norra Småland. Vi är etablerade med kontor i Linköping, Mjölby, Norrköping och Tranås. Vi är idag ca 100 medarbetare och omsätter strax över 300 Mkr.

Mätgruppen

Som mätningstekniker på BEFAB kommer du att ingå i vår mätavdelning där du tillsammans med tre mätningstekniker/ingenjörer fortsätter att bidra till en god gemenskap där flitighet blandas med glädje.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mjölby
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej