Inaktiv platsannons

Marknadskoordinator Stockholm

Marknadskoordinator ... I rollen som marknadskoordinator kommer du att arbeta inom Röda Korsets enhet för Kretsinsamling & Second hand med placering på kontoret vid Mariatorget i Stockholm. Verksamheten bedrivs genom de lokala f...

Om tjänsten

Marknadskoordinator  Stockholm

I rollen som marknadskoordinator kommer du att arbeta inom Röda Korsets enhet för Kretsinsamling & Second hand med placering på kontoret vid Mariatorget i Stockholm. Verksamheten bedrivs genom de lokala föreningarna som till stor del bygger på ideella insatser.

Tjänsten är både operativ och strategisk. Marknadskoordinatorns uppgift är att synliggöra verksamheten och att tydliggöra verksamhetens nytta för köpare och givare. Som marknadskoordinator kommer du att initiera och säkerställa centrala och lokala marknadsaktiviteter, genom löpande kontakt med de lokala föreningarna. Alla aktiviteter sker i enlighet med Röda Korset mål och plan.

I arbetsuppgifterna ingår att produktionsleda och samordna verksamhetens marknadsaktiviteter och att samarbeta med tryckerier och marknadsbyråer. Du kommer vidare att analysera och utvärdera kampanjer samt att kommunicera ut resultatet till de lokala föreningarna. Du ansvarar för att löpande marknadsmaterial är aktuellt och du kommer att stötta verksamhetsutvecklare med produktion av marknadsmaterial. En annan uppgift är att delta i framtagande material till och genomförande av utbildningar för butikspersonal. Jobbet innebär också att du ska hjälpa kretsar och butiker lokalt på plats vilket innebär resor ca 3-5 tillfällen/månad.

Jobbet innebär delaktighet i implementering[SA1]  av Röda Korsets gemensamma affärsmodell gällande second hand och du är länken mellan second handverksamheten och andra interna avdelningar inom Röda Korset.

Vi söker dig som har 3-4 års arbetslivserfarenhet som marknadskoordinator. Vi ser även gärna att du har relevant teoretisk utbildning inom marknadsföring, erfarenhet av att driva projektarbete och analysarbete samt förhandlingsvana. Det är meriterande om du har marknadserfarenhet från detaljhandeln/retail eller en bakgrund från ideella sektorn, akademi eller myndighet. Du får gärna ha arbetat på ett mindre bolag. Du har du god samarbetsförmåga och kan arbeta såväl självständigt som i team. Du är duktig på att planera, organisera, tar egna initiativ och att ansvar. Vidare är du duktig på att fatta beslut och att initiera aktiviteter, du ser och kan ta tillvara på affärsmöjligheter.

Givetvis ska du gilla att såväl skriva säljande texter[SA2]  som att hålla utbildningar och dela med dig av erfarenhet.

Rollen som marknadskoordinator är operativ och omväxlande och det finns stora möjligheter att vara med och utveckla rollen och framtida arbetssätt

Alla ansökningar bedöms utifrån de kompetenskrav som arbetet ställer och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att våra rekryteringar skall bidra till ökad mångfald i vår organisation. Vi kommer att prioritera de sökande som kan hjälpa oss att nå det.

Placeringsort: Stockholm

 

Välkommen med din ansökan senast den 17 april. För mer information om tjänsten är du välkommen att ställa dina frågor till enhetschef Magnus Lundén. Han nås enklast via mail magnus.lunden@redcross.se.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård, Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej