Inaktiv platsannons

Produktchef i Solna

Affärsområdet eCommerce & Logistics ansvarar för produkt- och tjänsteutveckling för PostNords paket- och logistiklösningar i hela Norden. Tillsammans med en stark kompetens inom e-handel ska vi vara förstahandsval som e-handels- och logistikpartner till, från och inom Norden och till resten av världen.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Product management Parcel utvecklar och förvaltar PostNords portfölj av paketprodukter 0-35 kilo för den nordiska logistikmarknaden. Vi söker nu en affärsmässig och drivande produktchef till vår portfölj av lätta varuförsändelser som levereras i mottagarens postlåda. Placeringsort är Solna, men vi arbetar nordiskt – ofta i samarbete med andra avdelningar.
 
Du har vad som krävs
Du är en nyckelspelare i ett av koncernens strategiska tillväxtområden, leverans av varor till konsument. Du ansvarar för utveckling och förvaltning av vår produktportfölj av tjänster som levereras i mottagarens postlåda. De viktigaste produkterna i din portfölj är Varubrev och MyPack Home Small. Du följer kontinuerligt upp affärsresultat för produkterna, tar ägarskap och bidrar aktivt till att vi når våra mål.  
Du är drivande, analytiskt och van att arbeta och leda andra självständigt. Du rör dig enkelt mellan strategiska och operativa frågor, har stort kommersiellt fokus och har lätt för att samarbeta.  
Examen från högskola, eller motsvarande förvärvad kompetens inom marknadsekonomi, är ett krav, liksom tidigare erfarenhet av affärsutveckling/strategi. Du ska behärska engelska flytande och kunna resa inom Norden.  
 
Vi levererar
Tillsammans med oss är du en del av en förändringsresa av en spännande affär, som ger stor möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb