Inaktiv platsannons

Controllerchef till Praktikertjänst i Stockholm

    Nu söker vi en erfaren och affärsdriven Controllerchef till Praktikertjänst som kommer att ansvara för bolagets ekonomistyrning. Om tj... Rollen är en operativ nyckelfunktion där du ingår i finansledningen och fungerar som...

Om tjänsten

 


 

Nu söker vi en erfaren och affärsdriven Controllerchef till Praktikertjänst som kommer att ansvara för bolagets ekonomistyrning.

Om tjänsten

Rollen är en operativ nyckelfunktion där du ingår i finansledningen och fungerar som stöd för övriga chefer i staben. Du kommer att utveckla och effektivisera arbetet inom enheten samt driva och medverka i större strategiska projekt.  I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla och organisera enheten och bidra till att de strategiska målen uppnås och att verksamheten bedrivs effektivt med kvalitet. Även ansvar för analys, rapportering och uppföljning av de operativa enheterna ingår i dina arbetsuppgifter. Som Controllerchef kommer du att leda och koordinera ett mindre team av Controllers och därmed ansvara för gruppens kvalitetssäkring.


Lämplig bakgrund

Vi söker dig med akademisk utbildning inom ekonomi och med en gedigen erfarenhet från ekonomistyrning i en större organisation. Du är trygg i din kompetens inom Business Control och processer kring bl.a. business review, analys, budget och prognos då du har flera års erfarenhet av en liknande roll. Vi ser att du är van vid förändringsarbete och kan driva och argumentera för förbättringar på ett smidigt sätt. Du sätter dig snabbt in i nya frågor och drivs av att nå resultat.

Som ledare är du kunnig och utåtriktad med en förmåga att motivera, engagera och coacha dina medarbetare och vill ta gruppens arbete till nästa nivå. Olika IT-system är du van användare av, Praktikertjänst jobbar i Qlikview, Agresso, Planacy och flera egenutvecklade system. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav.

Du tänker strategiskt samtidigt som du jobbar operationellt. Som person är du flexibel och är beredd på att förutsättningar kan ändras. Det kommer kräva att du är initiativrik med en mycket god analytisk förmåga och har förmågan att kunna prioritera för att nå bästa resultat.  Du älskar att bygga relationer och har alltid kunden i fokus.


Vad erbjuder Praktikertjänst? 

En roll där du får en nyckelposition med nära samarbete med CFO och tät dialog med ledningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetsplatsen är belägen i ljusa, nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm. Här arbetar drygt 300 personer med alltifrån ekonomi, och support till kommunikation.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb