Inaktiv platsannons

Tech Data söker ny Lönespecialist! i Stockholm

Om tjänsten


Tech Data är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer. Företaget är rankat som nr 107 på Fortune 500®-listan i USA och är ett av de högst uppskattade företagen i världen. För mer information besök eller följ oss på och .

Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga, norr om Stockholm. Tech Data har lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer, myndigheter och privatkonsumenter.

 

Tech Data söker en Lönespecialist som vill vara med och utveckla verksamheten.

Om tjänsten
I dag är Tech Datas löner outsourcade och du kommer inledningsvis arbeta med löpande löneadministration i företagets tidsrapporteringssystem och koordinera med löneleverantören. Arbetet görs idag i Aditros portal och i SAP:s HR system.  Ambitionen är att under året ta hem lönehanteringen till sin egen organisation och samtidigt implementera ett nytt lönesystem vilket kommer bli en viktig del av lönegruppens utvecklingsarbete.

Till tjänsten söker vi dig som kan ta fullt ansvar för hela löneprocessen och även vara aktivt delaktig i att implementera HR systemet Workday. Ett starkt fokus kommer att ligga på att skapa stabilitet och kvalitet gällande företagets löneprocesser och rutiner. Tech Data omfattas av kollektivavtal för både arbetare och tjänstemän och i rollen ansvarar du även för reseräkningar, bonus samt tjänstepensioner i samarbete med Söderberg & Partners. Tjänsten innefattar dessutom statistikrapportering och övrig administration.

Du kommer att arbeta i en föränderlig och positiv miljö med många trevliga kolleger och tillsammans med en kollega på lön kommer du ha ett nära samarbete med både ekonomi och HR och bidra till organisationens fortsatta utveckling. Tjänsten skall tillsättas omgående och är lokaliserad trevliga lokaler i Spånga.

Din bakgrund
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt, har mycket god systemvana och är både noggrann och serviceinriktad. Att regelbundet utveckla och förbättra ditt arbete och våra processer är en självklarhet för dig. Vidare har du ett starkt engagemang och driv och tycker om arbeta i högt tempo i en föränderlig miljö. För tjänsten krävs minst 3 års erfarenhet av arbete med hela löneprocessen.   

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från att sätta grunderna för en större organisations löneprocess. Du har goda kunskaper i Excel och din engelska är god i tal och skrift.  

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb