Inaktiv platsannons

Reskontraekonom till Transdev i Stockholm

Om tjänsten

 

 

Är du en noggrann och strukturerad person som gillar att jobba med leverantörsfakturor? Vill du utvecklas i ett glatt reskontrateam?

Då har Transdev tjänsten för dig!

Hos Transdev kommer du att tillhöra deras Shared Service Center där de är 11 personer i gruppen. De sitter i fina lokaler i Bromma och du välkomnas till ett härligt gäng som alla är prestigelösa och flexibla.

Om tjänsten; 
Du kommer i huvudsak att jobba med leverantörsfakturor som bl.a. innebär;  

- Administrera fakturaflödet
- Vidarefakturering
- Kassabokningar
- Betalningar

I tjänsten ingår även mycket kontakt både internt men även externt vilket ställer krav på att du är serviceinriktad. Du kommer även vara med att utveckla och förbättra processer.

Lämplig bakgrund;
Vi söker dig som är gymnasieekonom och har jobbat med liknande arbetsuppgifter i minst ett år. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet och framför allt i Excel. Om du har erfarenhet från fakturahanteringssystemet Proceedo och ekonomisystemet Raindance så är det en merit men inget krav. Har du tidigare jobbat med e-fakturor är även det en merit. Du ska vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du noggrann och strukturerad, du är proaktiv och kommunikativ Du tar ett stort ansvar och är van att jobba mot deadlines. Du sprider positiv energi omkring dig och inger förtroende.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb