Inaktiv platsannons

Junior Transportplanerare med känsla för service i Göteborg

Om tjänsten

Är du en engagerad och serviceminded person som vill arbeta i en varierande miljö där den ena dagen inte är den andra lik? I samarbete med vår kund söker vi nu dig som vill ha en koordinerande och ansvarstagande tjänst som Transportplanerare. Vår kund är ett anläggningsföretag verksamt i Göteborg.  Företaget präglas av en öppenhet, teamkänsla och framåtdriv. Är du den vi söker? Sök i så fall tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående!

Vad innebär arbetet
I din tjänst som transportledare kommer du att arbeta i team tillsammans med din kollega och ni ansvarar för att planera och samordna transporter. I dina arbetsuppgifter ingår att planera och tillsätta resurser samt fördela arbetet till chaufförerna. Du är chaufförerna behjälplig över telefon samt svarar på frågor och tar emot bokningar från företagets kunder. I arbetet ingår även schemaläggning, fakturering, registervård, rapportering, dokumentation och avvikelsehantering.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av koordinering och service sedan tidigare. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som transportplanerare utan din personlighet är det viktiga, att du är en eftertänksam, logisk och nyfiken person som gillar att ta ansvar. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel.  

Vi tror att du som söker har förmågan att effektivt planera, prioritera och koordinera. Du trivs i en tjänst med där din flexibilitet, ödmjukhet och serviceförmåga kommer väl till användning. Som person är du prestigelös och positiv och du är duktig på kritiskt granskande. Vidare har du en väl utvecklad samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)