Inaktiv platsannons

Skog- & Lantbruksansvarig Västmanland i Västerås

Om tjänsten

Om jobbet

Vi erbjuder ett spännande, utvecklande och ansvarsfullt uppdrag som Skog & Lantbruksansvarig där du skapar och vidareutvecklar lönsamhet, kundnöjdhet och är med och bygger framtidsbanken. Du är tillsammans med dina kollegor bankens ansikte utåt mot våra befintliga som presumtiva nya skog – och lantbruksföretag där du kommer att ansvara för en befintlig kundstock inom skog- och lantbruk som du ska förädla. I uppdraget förväntas du bidra till att ytterligare stärka bankens marknadsposition och prospektering kommer att vara en naturlig del i uppdraget. Du är självklart en föredömlig ambassadör för banken och du finner det naturligt att vara med och synas på den lokala marknaden. Arbetet kräver hög kompetens vad gäller social förmåga, egen drivkraft, planeringsförmåga och struktur. Du förväntas vara ute och träffa kunder och företräda banken i olika sammanhang.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har ett brinnande intresse för att göra affärer och delar uppfattningen att det ska vara kul att gå till jobbet. Du finner det naturligt att arbeta med breddaffären och ser vinning i att arbeta tillsammans med bankens samlade specialister. Som person är du social och utåtriktad, du har en naturlig förmåga att skapa förtroende och att bygga goda affärsrelationer såväl med kunder som med företrädare i näringslivet. Du är genuint intresserad av företag och i synnerhet skog - och lantbrukssektorn. Du är engagerad och har stark egen drivkraft. Självklart är du ansvarsfull och gör arbete med kvalité. Erfarenhet, kunskap och intresse inom skog & lantbruk är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Du har:

  • Lust, vilja och långsiktigheten att utvecklas inom yrkesrollen
  • Väl utvecklad social förmåga
  • Några års erfarenhet av rådgivning och gärna kreditgivning
  • Akademisk utbildning eller annan applicerbar erfarenhet
  • Körkort och tillgång till egen bil
  • Swedsec-licens är ett krav för tjänsten

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Inom skog- och lantbruk
  • Företagsrådgivare

Möjliga nästa karriärsteg
  • Konceptansvarig Skog- och lantbruk
  • Chef

Varför jobba med mig? - Ulrika Grönberg

Jag erbjuder dig ett av bankens mest spännande och intressanta arbete. Detta gör jag i en positivt föränderlig miljö. Viktiga egenskaper jag vill se hos dig är en stark egen drivkraft, förmåga att ta ansvar och en positiv attityd. Jag delegerar gärna vilket medför att det är viktigt att känna sig bekväm i att våga ta egna beslut.
I denna roll förväntar jag mig att du brinner för att överträffa kundens förväntan och av att göra affärer.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)