Inaktiv platsannons

Teamchef Kolonial till Hemköp Stockholm Maria

Till Hemköp Mariahallen söker vi nu en erfaren och ambitiös, försäljnings- och kundfokuserad person som med ett stort engagemang och driv kan ta över och axla rollen som Teamchef Kolonial. Det här får du g... Du kommer att ansvara för b...

Om tjänsten

Till Hemköp Mariahallen söker vi nu en erfaren och ambitiös, försäljnings- och kundfokuserad person som med ett stort engagemang och driv kan ta över och axla rollen som Teamchef Kolonial.

Det här får du göra

Du kommer att ansvara för både inköp och försäljning samt för att avdelningen uppnår butikens gemensamt ställda mål. Kunden är kärnan i Hemköps verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse. Tillsammans med dina medarbetare ska du säkra lönsamheten och se till att rutiner följs liksom att följa upp bruttovinst och försäljning. Som Teamchef får du personalansvar. I det ingår att medarbetarna får rätt information, utvecklas och trivs samt att arbetet i butiken fungerar bra. Du kommer även att ingå i butikens ledningsgrupp.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen är du bra på att driva försäljning och du tycker om att arbeta med människor. Du har ett stort intresse för mat och en gedigen kunskap om produkterna som ingår i ditt ansvarsområde. Vidare behöver du känna till grundläggande ekonomiska nyckeltal och ha vana av att arbeta i butik. Eftersom du ska leda och utveckla dina medarbetare behöver du vara bra på att förklara rutiner, beskriva vilka mål butiken ska nå och vilka utmaningar som finns. Du ska trivas med att arbeta i ett högt tempo, driva igenom förändringar, delegera arbetsuppgifter samt både kunna ge och ta feedback.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb