Inaktiv platsannons

Sportamore söker försäljningsdriven Online Merchandiser i Stockholm

Om tjänsten

Vill du arbeta med att ansvara över att rätt produkter är presenterade vid rätt tidpunkt i rätt kvantitet i rätt sammanhang? Har du dessutom tidigare erfarenhet av merchandising mot den svenska marknaden? Kanske är denna utmaning på Sportamore något för dig.

Arbetsuppgifter och ansvar

Som Online Merchandiser kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå av att anpassa Sportamores site och kommunikation till den svenska marknaden. Ett urval av dina arbetsuppgifter kommer vara:

  • Siteoptimering av sortiment genom publicering, paketering och placering av produkterna på ett sådant sätt att de blir relevanta för kunden samt ökar försäljningen. Bland annat genom CR%-fokus, kurering av utbud och navigeringsutveckling.
  • Analys och uppföljning av handel och kundresa
  • Skapa säsongsbetonad kalender för den svenska marknaden
  • Ständigt förbättra platsfunktioner och kundupplevelse tillsammans med utvecklingsgruppen för att förbättra KPI
  • Övervaka produktförsäljning och lagernivåer för att optimera produktvaruhandel och öka produkt- och kategoriförsäljning
  • Komma med rekommendationer på aktiviteter för att optimera försäljningen för enskilda produkter, specifika kategorier och/eller kampanjer
  • Samarbete med marknadsavdelningen och content gällande Magazine, Labs och Social Media

Du kommer tillhöra vår Sales-avdelning om sju personer och rapportera till Sales Manager.

Är det dig vi söker?

Vi söker efter dig som brinner för har en bakgrund inom digital försäljning. Du är analytisk och har en god förmåga att konvertera dina analyser till handlingar. För att lyckas i rollen söker vi dig med:

  • Relevant akademisk examen eller YH-utbildning, ex. inom marknadsföring, digital strategi eller liknande
  • 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom e-handel
  • Tidigare erfarenhet av arbete i MS Excel och Google Analytics
  • Professionella kunskaper i engelska i tal och skrift

Som person tror vi att du är en problemlösare som arbetar förebyggande och lösningsorienterat. Då du kommer arbeta mot många kontaktytor så har du mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Eftersom du kommer ansvara för din egna marknad tror vi att du är ansvarsfull och självgående.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi bland annat gym på jobbet, branschens grymmaste kollegor, flexibla arbetstider och bra personalrabatt. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore här på vår karriärsida.

Antar du utmaningen?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor med placering i Alvik, Bromma.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Magdalena Krysiak på .

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse. 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)