Inaktiv platsannons

Elektronikkonstruktörer, missiler och torpeder i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Ser du utmaningen i avancerad elektronikkonstruktion och kan leverera lösningar som svarar mot höga krav på prestanda och tillförlitlighet? Bra, för vi söker nämligen elektronikkonstruktörer som kommer att arbeta med elektronikkonstruktion för vår missil- och torpedverksamhet i Linköping.

Här på Saab vill vi alltid ligga steget före, både när vi utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt men också i vår strävan efter att vara en arbetsplats med utrymme för nytänkande, samverkan och mångfald. Tillsammans arbetar vi mot samma mål – att göra världen till en säkrare plats.

Din framtida utmaning

Sektionen som du kommer att tillhöra bidrar med elektronikkonstruktioner till alla projekt med elektronikinnehåll. Här kommer du ta dig an elektronikkonstruktion inom missil och torpedområdet. Ditt arbete blir främst inriktat mot digital konstruktion men skulle du ha intresse för analogkonstruktion, finns det gott om utmaningar inom det området också. Dina uppgifter kommer att omfatta allt från tolkning av krav till färdig produkt. Du har dessutom goda möjligheter att välja inriktning efter intresseområde. Här är arbetsformerna fria med ett självklart fokus på att våra produkter ska ha hög tillförlitlighet och framförallt fungera i besvärliga miljöer med stora mekaniska påfrestningar och varierande temperatur. Hos oss kommer du att arbeta i projektform och ha omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och programvara.

Eftersom vi arbetar i teknikens absoluta framkant förutsätter vi att du har genuina kunskaper inom elektronikområdet. Givetvis måste vi kontinuerligt utbilda vår personal, att dina kunskaper är på topp är en nyckel till vår framgång. Därför erbjuder vi våra anställda en mängd kurser för att skapa framtida specialister och ledare.

Vi verkar vi i en internationell miljö där det finns möjlighet till tjänstgöring utomlands.

Den du är idag

Vi söker dig som har ett passionerat intresse för elektronikutveckling, är social och van vid att jobba i team. Det är också viktigt att du bidrar med konstruktiva och nytänkande idéer. Du är civilingenjör Y, D, E, ED eller liknande, med inriktning mot elektronikkonstruktion. Vi tror att du har jobbat några år inom området. Du behärskar förstås språk för konstruktion av programmerbara kretsar (VHDL). Vi använder Mentor Graphics verktyg för elektronikkonstruktion.

Vi strävar alltid efter mångfald och ser därför gärna kvinnliga sökande.

Publicerad den

24-07-2019

Extra information

Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis