Inaktiv platsannons

Vi söker nya talanger i Halmstad!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln. 

Affärsenheten Communication and Tactical Solutions inom Support and Services erbjuder lösningar för luftvärn, kommunikation, sensorer, fordon och CBRN (Chemical Biological Radiological Nuclear) samt ett brett utbud av tekniska tjänster.

Vi finns i Halmstad, inte minst för att möta morgondagens utmaningar inom Luftvärnsområdet, och utökar nu vår verksamhet. Vill du vara med och bidra till en säkrare värld?

Din framtida utmaning

Vi söker kontinuerligt nya talangfulla medarbetare för placering i Halmstad. Om förutsättningarna är de rätta kan andra orter komma ifråga.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och erbjuda stor flexibilitet och framtida utvecklingsmöjligheter. Hos oss är arbetsklimatet öppet och präglas av förtroende och prestigelöshet där alla tar initiativ och samarbetar!

Den du är idag

Vi söker dig som i första hand har en relevant teknisk högskoleexamen inom konstruktion eller utveckling av mjukvara. Annan motsvarande utbildning kan vara intressant.

Militär erfarenhet av luftvärns- eller ledningssystem är meriterande men inte avgörande.

Som person är du noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta med komplexa frågor. Du gillar att prioritera ditt arbete och är van vid att hålla tidsramar. Arbetet i utvecklingsteamet förutsätter att du är social, kommunikativ och gillar att arbeta i team. Du är trygg med att ta ansvar för dina uppgifter och driva vidare dina processer.

Tjänsterna innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Du är välkommen att via länken ”Ansök nu” presentera dig själv, din kompetens och din erfarenhet.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)