Inaktiv platsannons

HR- och löneadministratörer till spännande konsultuppdrag. i Malmö

Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta med lön eller HR-administration? Är du en flexibel person som drivs av service och utveckling? Till vår konsultverksamhet söker vi nu erfarna löneadministrationer för uppdrag i Helsingborg och Hässleholm.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar hela löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna och bearbetning av lönedata tillslutlig utbetalning av lön. Du stämmer av bokföringsunderlag och övriga ekonomiska rapporter kopplade till lön och är ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor. Hos flera av våra kunder ligger det i ditt uppdrag att utveckla och förbättra processerna kring lön i syfte att förenkla och förbättra för både medarbetare,chefer samt den egna avdelningen.

Även en hel del HR-administration förekommer i form av att ta fram anställningsavtal,
administrera arbetsgivarintyg samt att var behjälplig med övrigt förekommande administration på HR-avdelningen. 


Lämplig bakgrund

Du har arbetat med lön eller HR-administration sedan tidigare, gärna på medelstora
eller stora bolag. Om du har arbetat med att utveckla processerna inom lön är det meriterande. Du drivs av att förbättra och förenkla och du trivs med förändringsarbete. Du är flexibel och prestigelös med en hög servicenivå. Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Du arbetar gärna självständigt med dina egna ansvarsområden samtidigt som du trivs med samarbete och att vara del av ett team.

Du har god förståelse i, och talar, både svenska och engelska. Erfarenhet av ett större affärssystem, t.ex. Agda eller Kontek, är meriterande.  

Våra uppdrag är på både del- och heltid och finns just nu i Malmö, Hässleholm och Helsingborg.


Din 
ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill bli en del av vårt härliga konsultteam? Skicka
då in din ansökan snarast, då tillsättning är omgående. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Anna Nilsson på 0766-471612.


Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb