Inaktiv platsannons

Vi söker självgående ekonomiassistent för sommaruppdrag hos internationellt bolag! i Malmö

Om tjänsten

Har du arbetat med leverantörsreskontra? Är du nyfiken och självgående i ditt arbetssätt? Se då hit! I denna roll kommer du arbeta hos vår kund, ett större internationellt bolag i Malmö, där du självständigt får ansvara för och driva dina arbetsuppgifter framåt. Du kommer arbeta nära dina kollegor som är mycket hjälpsamma och som vid behov stöttar en i de olika arbetsmomenten. Tjänsten är ett sommarvikariat v.25-33. Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval!

 

Dina arbetsuppgifter:

  • Leverantörsreskontra
  • Fakturahantering
  • Vid behov hjälpa till på kundreskontra

 

Din bakgrund:

För att vara aktuell i denna roll ser vi att du har examen inom ekonomi, lägst gymnasieekonom, samt arbetserfarenhet som ekonomiassistent. Du har god vana av att arbeta med leverantörsreskontra, har du även arbetat med kundreskontra ses detta som mycket meriterande. Du har datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Vidare är du flytande i svenska och engelska, både tal och skrift.

 

Personligt:

Som person är du ansvarstagande, självgående och prestigelös samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du är en doer och har god förståelse för den ekonomiska processen. Vidare är du öppen, trevlig och har lätt för att samarbeta med andra.  

 

Ansök
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du därmed varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på SJR, tel.0766-47 16 19.


Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb