Inaktiv platsannons

Ekonomiansvarig, bred roll – interim eller långsiktigt! i Göteborg

Om tjänsten

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Vad innebär rollen?
Till en av våra kunder, som har en expansiv fas framför sig, söker vi dig som trivs i en bred roll med helhetsansvaret för redovisningen. Bolaget är av mindre karaktär och har cirka 25 anställda. I den här breda rollen får du möjlighet att självständigt arbeta med allt från betalningar till bokslut. Du matchar och konterar fakturor, gör avstämningar, periodiseringar, deklaration och får ihop boksluten. Du kommunicerar mest på svenska men även på engelska.

Arbetsplatsen är belägen nära Delsjön och arbetet sker på heltid. Möjligen kan 80 % fungera. Starten är omgående vilket innebär att du behöver kunna påbörja uppdraget senast 1 maj. Du kommer att fungera som SJR-konsult och uppdraget sträcker sig under cirka fyra månader under en kommande rekryteringsprocess. Söker du en sådan här roll på sikt kan du vara rätt person för anställning efter en inhyrningsperiod. 

Vem söker vi?
Dig som genom din fleråriga erfarenhet av helheten inom redovisningen är trygg inom redovisning och bokslut. Du trivs i ett mindre bolag och är trygg i att ha vissa kontakter även på engelska. Du har god vana av Excel och några andra system.  

Av stor vikt är att du är en prestigelös person som inte är främmande för att hjälpa till inom andra områden om det skulle behövas. Du är noggrann i ditt arbete, arbetar självständigt och är van att snabbt sätta dig in i nya rutiner och arbetssätt.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)