Inaktiv platsannons

Junior redovisningsekonom till stort energibolag i Stockholm

Om tjänsten

Vill du arbeta i en omväxlande och utvecklande miljö? Är du utbildad ekonom från Universitet/högskola med inriktning redovisning och vill fortsätta utvecklas inom detta område eller har dröm att arbeta som controller i framtiden? Då är det här rätt tjänst för dig!

SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom som ska vara ansvarig för ett antal av koncernens bolag. Företaget är ett energiföretag som är verksamt i framförallt Finland, Sverige, Baltikum, Polen, Indien samt i västra Sibirien, Ryssland. Du kommer att ingå i en grupp om 15 medarbetare och du välkomans in i ett glatt gäng med bra gemenskap. Företaget sitter i ljusa och fräscha lokaler på Gärdet. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt med stor chans till förlängning eller överrekrytering till kund.

Vad ska du göra?
I rollen som redovisningsekonom kommer du vara ansvarig för ett antal av koncernens bolag och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • löpande redovisning
  • kontoavstämningar
  • upprätta momsdeklarationer
  • redovisning av moms och sociala avgifter
  • månadsbokslut m.m

Detta är en tjänst för dig som vill arbeta brett inom ekonomi och gillar att ha eget ansvar. Är du intresserad av att utvecklas mot controller så är det här ett perfekt steg i rätt riktning. Du kommer att få användning av din analytiska förmåga.

Vad har du för bakgrund? 
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning från universitet/högskola och cirka 2 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Vi ser att du är systemvan och lätt kan lära dig nya system. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är du en van användare av Excel.

Som person är du noggrann och strukturerad, du är ansvarstagande och får saker att hända. Du är en positiv och flexibel och gillar att arbeta i en bred roll.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb