Inaktiv platsannons

Är du analytisk och ödmjuk? i Malmö

Om tjänsten

Skulle du säga att du är analytisk, ödmjuk och självgående? Har du erfarenhet som Business controller? Se då hit! Vi söker just nu en Business controller till vår kund, en välkänd koncern i centrala Malmö. Du kommer ansvara för ett av koncernens större bolag och ha nära samarbete med dina kollegor. Uppdraget är på 6 månader med mycket stor chans till överrekrytering för rätt person. Start för uppdraget är omgående. Låter detta som ett uppdrag för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

 

Dina arbetsuppgifter:

  • Budgetarbete
  • Ekonomistyrning 
  • Månadsrapportering

 

Din bakgrund:

För denna roll ser vi att du har 3-5 års erfarenhet som Business controller. Du har tidigare arbetat med ovanstående arbetsuppgifter och trivs i en föränderlig miljö. Vana för system är ett krav, har du arbetat i Navision eller Qlikview ses det som mycket meriterande. Vidare är du flytande i svenska och engelska.

 

Personligt:

Som person är du analytisk, ödmjuk och självgående samtidigt som du är prestigelös och orädd. Du har en god socialförmåga, kan ta olika typer av människor och är pedagogisk i ditt sätt gentemot andra. I ditt arbetssätt är du effektiv och strukturerad och har förmåga att arbeta efter tydliga deadlines och mål.

 

Ansök
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du därmed varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på SJR, tel.0766-47 16 19.

 

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)