Inaktiv platsannons

Sommarjobb i Piteå

Om tjänsten

Om jobbet

Kundcenter är den stora kontaktpunkten för merparten av Swedbanks kunder och vi finns på fem orter i Sverige: Piteå, Östersund, Stockholm, Göteborg och Halmstad. Vi har öppet 7-23 alla dagar i veckan och möter bankens privat- och företagskunder per telefon, i sociala medier och andra direktkanaler. Vi har också administrativa enheter med viss kundkontakt. Våra kunder blir allt mer intresserade av att kontakta oss därför söker vi nu nya drivna kollegor.

Vårt första och största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som har stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa våra kunder med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter- och tjänster. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder på bästa sätt och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål inom effektivitet och försäljning. Du är öppen, glad, trygg och orädd och bemöter våra kunder professionellt. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.

Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen.

Vi kommer att hålla introduktionsutbildning på tre veckor i början av maj. Utbildningen är på heltid och bedrivs dagtid.

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder en aktiv arbetsmiljö med många kollegor där du ingår i ett team. Du får ett nära ledarskap i form av en affärschef som coachar dig framåt för att nå dina individuella mål. Lika viktigt är ditt bidrag till teamet för gemensam framgång. Våra öppettider är kl. 7-23 och du bör vara tillgänglig för jobb på varierade tider.

Vill du vara en del av vårt härliga gäng på Kundcenter i Östersund? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)