Inaktiv platsannons

Snickare i Kalmar

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Snickare

Peab Byggservice

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen. Vi har specialiserat oss på om- och tillbyggnader samt på underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Peab Byggservice i Blekinge och Kalmar har 35 anställda varav 27 är snickare.


Tjänsten

Vi söker en servicesnickare för försäkringsskador med visst administrativt ansvar. Som snickare för försäkringsskador hjälper du personer som råkat ut för allt ifrån brand till skadegörelse eller läckage. Det är ett varierande arbete där du förväntas vara självständig och ha ett eget driv.

Det ställs höga krav på att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och att du alltid har en hög servicenivå. Vi har alltid kunden i fokus och ska göra kundens intresse till vårt.

Yrkesbevis som träarbetare och B-körkort är ett krav för att kunna söka tjänsten.
Du bör vara flytande i svenska i såväl tal som skrift. 

Vi erbjuder en trygg anställning och mycket eget ansvar.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan senast den 14 maj!
Urval sker löpande så tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej