Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Alingsås

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Arbetsledare

Arbetsuppgifter

I rollen som Arbetsledare har du som uppgift att leda, planera och följa upp det dagliga produktionsarbetet i ett
arbetslag inom delprojekt eller mindre projekt eller avgränsade delar av ett
mindre projekt. Du rapporterar och stöttar platschefen i projektet.

Utbildning

Vi söker dig som är nyexaminerad Civil-eller högskoleingenjör. Erfarenhet av praktik i Byggbranschen är meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, initiativtagande och samarbetsvillig.
Du kommer att arbeta ute i produktion och behöver därför vara flexibel, öppen för förändring och trivas med att arbeta både självständigt som att arbeta i grupp
Du passar bra in på Peabs värdeord; jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig.

Arbetet innebär ett stort ansvar och stora möjligheter att påverka projektens resultat och lönsamhet.
I Peab kommer du också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna utbildning och personlig utveckling.

Övrigt

Tjänsten är placerad i Alingsåsområdet på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med att skicka in ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej