Inaktiv platsannons

Produktionsledare förpackning i Solna

Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 170 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

Som produktionsledare förpackning på Lidl Sverige ansvarar du för att säkerställa att våra konsumentförpackningar och emballage håller god kvalitet avseende design, tryckkvalitet, konstruktion och material. I praktiken innebär detta att du ansvarar för att driva och koordinera allt från mindre till mer omfattande förpackningsrelaterade projekt. Du ansvarar för korrekturprocesser inom produktion av original till våra produktförpackningar. Du arbetar även med att samla in och arkivera original, förbereda presentationsmaterial och är delaktig i varumärkesutveckling. Du har ett nära samarbete med externa parter som designbyråer, tryckerier och leverantörer, vilket kan medföra resor inom Sverige och Europa. Internt jobbar du både individuellt och i team, tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen översättning och förpackning samt med inköpare och kvalitetsspecialister.

 
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på design-/produktionsbyrå, av tryckförfarande eller produktion av förpackningar och trycksaker, alternativt att du har relevant utbildning inom något av dessa områden.

Vi söker dig som har ett gott sinne för ordning och reda och är van att självständigt driva processer och projekt framåt. Du är kreativ och lösningsorienterad, samtidigt som du lägger vikt vid detaljer. I rollen kommer du att driva flera projekt parallellt, så det är en stor fördel om du trivs i ett högt arbetstempo. En del av arbetet inbegriper kontakt med internationella designbyråer, vilket innebär att du behöver ha goda kunskaper i engelska. Även kunskaper i tyska är meriterande. Vi förutsätter att du har grundläggande färdigheter i programmen Adobe Illustrator, InDesign och Photoshop.

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av förtroende, engagemang, glädje och kommunikation. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb