Inaktiv platsannons

Pumptekniker i Timrå

Om tjänsten

Vi söker dig!

SCA Underhåll söker nu en Pumptekniker till det Centrala Underhållet mek, Centralverkstaden. SCA Underhåll ansvarar för underhållsarbetet vid SCAs tre industrier Ortvikens pappersbruk, Östrands massafabrik och Tunadals sågverk och tjänsten kommer vara grundplacerad vid Östrand.


Är du redo för nya utmaningar?
Sök redan idag!

Din nästa utmaning

Som Pumptekniker arbetar du självständigt med mekaniska problem där du demonterar, analyserar, reparerar och monterar förekommande mekaniska objekt inom SCA Underhålls verksamheter, samt följer upp arbetet. Du arbetar först och främst i verkstaden men även ute i processen när tillfälle ges. Du arbetar självständigt där du planerar och bereder arbete samt inventerar och beställer reservdelar. Du deltar i det kontinuerliga förbättringsarbetet och arbetar med förbättringsåtgärder, samt administrerar ditt arbete i IFS.

Vem är du?

Vi söker dig med brinnande teknisk intresse som både har förståelse och intresse för mekaniken och funktionen samt ett intresse att vilja utvecklas inom området.

Du har examen från tre årigt gymnasium, gärna med verkstadsinritning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och kunskap av olika typer av maskiner och maskinelement samt erfarenhet som montör. Du arbetar självständigt i IFS.

För att trivas hos oss på centralverkstaden ser du laget före jaget och förstår att din insats är en del av underhållskedjan. Du är initiativtagande, arbetar självständigt och arbetar strategiskt, problemlösande med verksamhetens mål i fokus. Du trivs med att ha nära kontakt med kunder och leverantörer och ser det som självklart att vara serviceminded i ditt arbetssätt och i din kommunikation.

Din personlighet och ditt beteende överensstämmer med SCAs kärnvärden; Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Timrå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej