Inaktiv platsannons

Assistent inom ekonomi och administration till SCA R&D Centre i Sundsvall

Assistent inom ekonomi och... Vill du ha ett arbete med stor variation av arbetsuppgifter? Gillar du att ge service och är grym på administration? Då kan detta vara din nya utmaning! Till SCA R&D Centre söker vi nu...

Om tjänsten

Assistent inom ekonomi och administration

Vill du ha ett arbete med stor variation av arbetsuppgifter? Gillar du att ge service och är grym på administration? Då kan detta vara din nya utmaning! Till SCA R&D Centre söker vi nu en assistent inom ekonomi och administration. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I rollen som assistent kommer du bland annat att arbeta med bokslutsrapportering, kontering av leverantörsfakturor, fakturering/vidarefakturering samt löpande arbete i SAP kopplat till tidredovisningssystem. Du kommer att ha mycket kontakt med leverantörer och sköta de löpande inköpen av förbrukningsvaror. Andra administrativa uppgifter som kan förekomma är exempelvis kontering av pensionskostnader och uppdatering av utbildningsregister.


En annan viktig del i arbetet innebär att vara behjälplig inför samt efter konferenser och mötesevent. Vidare kommer du att vara en del av introduktionsprocessen vid nyanställningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med gruppchefer och övrig assistant.

Vem är du?

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande samt har erfarenhet av ekonomiarbete, gärna kontering/redovisning. Du kan kommunicera på engelska och svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet SAP.


För att lyckas i den här rollen tror vi att du har hög servicekänsla samt är flexibel och prestigelös. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej