Inaktiv platsannons

Ekonom till SCA Skog, Virke i Sundsvall

Ekonom till SCA Skog,... Vår ekonomiavdelning behöver förstärkning och vi söker nu en duktig ekonom som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma v...

Om tjänsten

Ekonom till SCA Skog, Virke

Vår ekonomiavdelning behöver förstärkning och vi söker nu en duktig ekonom som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare. Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år med möjlighet till förlängning. Placeringsort är Sundsvall.

Din nästa utmaning

Som ekonom på avdelningen Virke kommer du ha varierande arbetsuppgifter, men i huvudsak att ta del i det operativa arbete som bland annat består i kund- och leverantörs fakturor samt prisräkning mot kunder och leverantörer. Du kommer även delta i arbetet kring bokslut, prognoser och budget, samt göra analyser och kalkyler. Vi arbetar i stor utsträckning i systemen SAP ECC och VIOL (SDC). Samverkan med övriga enheter inom SCA är centralt

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Utöver goda redovisningskunskaper ser vi gärna att du har mycket god erfarenhet av bokslut och är en fena på excel. För att trivas i tjänsten behöver du ha god erfarenhet av att arbeta med dator som främsta verktyg och med lätthet hantera IT-system i din vardag.


Som person är du noggrann, analytisk samt strukturerad. Vidare besitter du en god initiativförmåga och har lätt för att samarbeta. Det är också viktigt att du kan prioritera din tid och dina arbetsuppgifter och därför krävs det att du har ett övergripande synsätt.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej