Inaktiv platsannons

Produktionsledare egna lag till SCA Skog, Västerbottens skogsförvaltning i Lycksele

Produktionsledare egna... Då vår nuvarande produktionsledare för egna lag går vidare till nya utmaningar inom företaget söker vi nu hans efterträdare. Vi söker dig som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet. Hos...

Om tjänsten

Produktionsledare egna lag

Då vår nuvarande produktionsledare för egna lag går vidare till nya utmaningar inom företaget söker vi nu hans efterträdare. Vi söker dig som vill jobba i en spännande och utmanande verksamhet. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare.

Din nästa utmaning

Du kommer att ingå i ett team med 8 personer som arbetar med produktionsfrågor och rapportera till förvaltningens produktionschef. Som produktionsledare egna lag har du personalansvar för 16 maskinförare samt ansvar för att följa upp, utveckla och stötta förvaltningens fem maskinlag. För att lyckas i arbetet är det nödvändigt att du är intresserad av både människor och skog. Du skapar och behåller ett gott arbetsklimat bland maskinförare, skogsägare och övriga SCA-anställda genom ditt arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning med tillträde så snart det är möjligt. Stationeringsort för tjänsten är Lycksele, Åsele eller Vilhelmina. Eftersom vi är verksamma inom en stor geografi innebär arbetet en hel del resor i tjänsten.

Vem är du?

Du bör ha skoglig högskoleutbildning eller förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Det är viktigt att du är strukturerad, målfokuserad och affärsmässig. Arbetet ställer krav på initiativförmåga och goda ledaregenskaper där erfarenhet av personalledning är meriterande. Stor vikt sätts även vid ditt sätt att kommunicera och samverka med andra människor.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lycksele
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej